x
In verband met zwangerschapsverlof:
Bestellingen tot 13 oktober 2021 worden nog in behandeling genomen.
Bestellingen na 13 oktober kunnen wat langer op zich wachten.

Ik verwacht eind januari weer terug te zijn in mijn atelier.
Alle bestellingen worden dan op volgorde van binnenkomst gemaakt.

Volg mij op social media om op de hoogte te zijn van de exacte datum dat ik weer terug ben.

Fotografie

Als een klein meisje was ik trots op de camera die mijn vader steeds om zijn nek had. Als tiener leende ik heel stiekem de camera uit de kast en vond ik het prachtig om foto’s te maken. Op mijn veertiende kreeg ik mijn eigen eerste cameraatje. Hij was niet uit mijn handen te slaan. 

Toen ik achttien was, vond ik het tijd voor het grote werk en kreeg ik een spiegelreflex camera. Nog nooit ben ik zo blij geweest met een cadeautje. Elke trip ging hij met mij mee op pad. Mijn camera was mijn dagboek. Hij vertelde mijn levensverhaal. Het levensverhaal van een enthousiaste fotograaf met liefde voor fotografie en oog voor detail.

Met deze camera leg ik nu ook verhalen vast. Niet alleen mijn eigen verhaal, maar ook jullie verhaal. Er zijn zoveel momenten die gekoesterd mogen worden. Herinneringen zitten dan misschien wel in je hoofd, maar foto’s erbij maken het verhaal compleet. 

Heb je een moment dat je vast wilt laten leggen? Neem gerust contact op! Dan kunnen we samen kijken hoe we dat moment het beste vast kunnen leggen. 

 

Herinneringen zijn foto’s die het verhaal voor altijd vastleggen.

 

Perfecte fotograaf

Marijn weet precies hoe ze iets goed op de foto moet krijgen. Voor herhaling vatbaar!

Mooie foto’s

De foto’s zijn echt super, precies zoals we hadden verwacht!